Anticii din Justitie

Nu stiu cati ani are un presedinte de la un anumit tribunal. Nici nu ma intereseaza. Adevarul e ca dupa cum gandeste, trebuie sa fie antic si de demult.
Grefierii de la acel tribunal au dat in judecata MJ, CA si Tribunalul pentru drepturi salariale. Au castigat, definitiv. Acum vor sa incaseze drepturile pentru care au un titlu executoriu. Si au facut ceea ce scrie la lege: au formulat somatii catre ordonatorul lor de credite, presedintele de tribunal.In dimineata asta, domnu` presedinte s-a trezit la mapa cu 25o de cereri, toate inregistrate, asteptand semnatura lui pentru solutionare. Maine, toti grefierii sunt insa `convocati` pe covorul rosu al presedintelui.
Ori ii va implora sa isi retraga somatiile, stiind ca urmatorul pas va fi formularea a 250 de plangeri penale contra sa (nepunerea in executare a unei hotarari care consfiinteste dr. salariale fiind infractiune), ori le va imputa hartia instantei cheltuita in interes personal pentru scrierea somatiilor, dar or gasi grefierii bani de un top de harie.
Ori poate s-a gandit sa ii felicite maine, de Ziua Indragostitilor...- cum de nu m-am gandit?!
(preluat cu acord de pe JR)

Niciun comentariu: